indogvind
 
Sikkerhed hos INDOGVIND

Sikkerhed er altafgørende for INDOGVIND’s succes. Det er derfor, vi har skabt yderst sikre faciliteter, så du kan føle dig tryg, når du benytter dig af vores Bankfaciliteter. 
Brug af dit Kreditkort og andre betalingsmetoder på INDOGVIND’s side er fuldstændigt sikkert. 
Når du logger på din INDOGVIND konto, vil du altid befinde dig på et sikkert web sted.

Du kan lige nu se efter hængelås-symbolet spil sikkert@Indogvind.dk
 i nederste højre hjørne af din webbrowser. Dette betyder, at dine personlige oplysninger vil blive krypteret, inden de forlader din computer, så ingen andre vil kunne læse dem.

Mens dataene overføres, benytter INDOGVIND sig af den nyeste 128-bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi for at sikre at følsomme data vil blive transporteret sikkert over internettet til vores sikre server, der er beskyttet af den nyeste firewall.

Alle vores kredit- og betalingskort transaktioner bliver behandlet af AG Communications Ltd A/S, et firma der er autoriseret og stiftet i Malta.

Så glem dine bekymringer og overlad alle sikkerhedsspørgsmål til vores ekspertteam.

INDOGVIND er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har indført et professionel kunde support team, klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen fra kl. 08:00 til 01:00 CET. Tøv ikke med at kontakte INDOGVIND teamet. Klik blot på Kontakt os

<< Tilbage til hjælpesiden for indbetaling